Paula de Schrijver

Etten-Leur

06-28882773

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 51857081

Bereikbaarheid 

Saddle Care is van 1 november 2019 tot 1 maart 2020 met zwangerschapsverlof.

Vaste klant?

Stuur mij een e-mail of Whatsapp voor dringende vragen of advies. Een reactie kan wat langer op zich laten wachten. Bedankt voor je begrip en graag tot ziens!

Telefonisch kunt u mij bereiken van maandag t/m zaterdag van 9.00 - 17.00 uur. Helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid om mijn telefoon te beantwoorden. Wilt u mij bij voorkeur een sms/app of een e-mail sturen, of laat een bericht achter via het contactformulier.

Let op alsjeblieft, controleer je map ongewenste e-mail wanneer je een e-mail naar mij verstuurd. In sommige gevallen komt mijn reactie in deze map terecht.

Op dit moment is er een e-mail storing waardoor de e-mail soms niet door mij ontvangen wordt. Mocht je binnen 3 werkdagen geen reactie van mij ontvangen hebben, neem dan contact op per telefoon/whats-app/sms. In neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Excuses voor het ongemak.